VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

Vraag en Aanbod

In “Vraag en aanbod” kan elk lid van de VFKL tuin- en planten gerelateerde producten te koop of te ruil aanbieden.


Hoe werkt dat?

Wilt u bloemen en planten of tuinartikelen te koop aanbieden of ruilen met andere bezoekers van deze website dan kunt u hier een gratis advertentie toevoegen. Ook is het mogelijk hier een oproep te plaatsen voor een plant die men graag wil hebben of voor een gereedschap dat men mist. Het plaatsen van een advertentie gaat heel eenvoudig door deze te mailen naar [email protected].

In de advertentie moet duidelijk staan om welk artikel het gaat, wat de vraagprijs is of wat men ter ruil heeft aan te bieden. Vergeet niet uw naam erbij te vermelden en hoe u te bereiken bent. Na plaatsing op de website moet een geïnteresseerde zelf contact opnemen met de aanbieder en onderling handelen de betrokkenen de zaak af.

Het afhandelen gebeurt zonder bemoeienis van de VFKL!

Heeft men overeenstemming kunnen bereiken, dan laat men dat weten aan de VFKL via een mail-bericht, zodat de advertentie verwijderd kan worden.

De VFKL bepaalt wat er op de site geplaatst wordt.

De VFKL geeft alleen de mogelijkheid tot onderling contact, maar is niet verantwoordelijk voor de afwikkeling.

Door het insturen van een advertentie geeft de aanbieder de VFKL toestemming de vermelde persoonsgegevens op de website te vermelden.

CookiesDisclaimer
Copyright © 2016 - 2024 Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers. Ontwikkelaar: Victor van Sloun.