VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

CultiVaria

CultiVaria is de naam van het verenigingsblad. Het verschijnt vier keer per jaar en men vindt er niet alleen alle “ins en outs” van de vereniging in, maar ook uitgebreide informatie over planten met natuurlijk het accent op fuchsia’s en kuipplanten. De leden die de bijeenkomsten bezoeken ontvangen het blad bij binnenkomst in de zaal en mocht men een keer verhinderd zijn dan kan men het blad ontvangen op de volgende bijeenkomst. Op dit moment wordt het blad samengesteld door twee redacteuren. Zij bepalen wat er in het blad komt te staan, maar alle leden mogen teksten en/of foto’s insturen en de redactie zal bepalen wat er in het blad komt te staan. Elke tekst van leden die een positieve bijdrage kan leveren is van harte welkom.

Indien men verzekerd wil zijn van elke nieuwe uitgave kan men er voor kiezen het blad met de post te laten bezorgen. Voor leden kost dat € 17,50.
Mensen die geen lid zijn kunnen zich ook abonneren op dit blad. Zij betalen dan hiervoor € 22,50 en krijgen het blad vier keer per jaar bezorgd, Overmaken op IBAN NL 17 RABO 016.99.32.206 t.n.v. VFKL o.v.v. naam en adres is voldoende.(Deze prijzen zijn met ingang van 1 januari 2023).

Abonneren kan via [email protected]