VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

Nieuw op de website                2-8-2018

- In Week 31 blijft het wachten op neerslag van betekenis . . .

- De nieuwe rubriek "Vraag en Aanbod" is aan
de website toegevoegd.

- Gaat u deze zomer graag naar een plantenshow?
Op onze "Nieuws"-pagina vindt u een overzicht
van diverse shows in Nederland en België.

Onze eerst volgende activiteit


23 September 2018,

Activiteit voor leden VFKL


Zie Activiteiten voor meer informatie.

img

Oude Ambachten Einighausen

Op zondag 5 augustus vinden in Einighausen de 38e Oude Ambachten plaats. Een evenement dat niet meer weg te denken is op het smalste gedeelte van Limburg. Vooral het boerenleven zoals zich dat vroeger in de dorpen afspeelde staat in de belangstelling, maar daarnast is er ook aandacht voor andere zaken. Tot die andere zaken behoort het aankleden door de VFKL van een boerenerf met fuchsia’s en kuipplanten in de Everstraat. Tijdens de voorbije zes edities hebben vele bezoekers onze kleine “show” bezocht en velen hadden bewondering voor onze mooie hobby. Ook dit jaar zijn we weer present en we hopen vele leden te treffen op dat mooi ingerichte boerenerf.Nieuwe rubriek: Vraag en Aanbod


Wilt u bloemen en planten of tuinartikelen te koop aanbieden of ruilen met andere bezoekers van deze website dan kunt u als lid van de VFKL hier een gratis advertentie toevoegen. Ook is het mogelijk hier een oproep te plaatsen voor een plant die men graag wil hebben of voor een gereedschap dat men mist.

Voor meer informatie en de laatste advertenties, kijk dan op "Vraag en Aanbod"!

Welkom bij de VFKL ...... wie zijn wij?

We zijn een vereniging van tuinliefhebbers met als bijzondere liefhebberij het hebben en kweken van fuchsia’s en kuipplanten. We zijn een regionale vereniging met leden verspreid over heel Zuid-Limburg (Van Maastricht tot Maasbracht) en zijn dus niet afhankelijk van een overkoepelende organisatie. Gezien de ligging van Limburg mogen we ook tuinliefhebbers van over de grenzen tot ons ledenbestand rekenen.

img img img img img img img img img img
CookiesDisclaimer
Copyright © 2016 - 2018 Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers. Ontwikkelaar: Victor van Sloun.