VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

Nieuw op de website                21-8-2019


- Heeft u in interesse in fuchsiaplanten?
Kijk dan eens op "Vraag en Aanbod"...
Daar worden er aangeboden!

- De ijsheiligen zijn voorbij. De planten kunnen naar buiten.
Bij de "Kuipplanten-Tips" vindt u diverse tips voor
planten in de maand mei...

- Alle geplande activiteiten voor 2019 vind u weer
op de activiteiten pagina. . .


Onze eerst volgende activiteit


23 November 2019,

Gezellig samenzijn


Zie Activiteiten voor meer informatie.

De wedstrijdplanten. . . . welke leden durven de uitdaging aan???
img

Tijdens de ledenbijeenkomst van 14 februari ontving elk lid een bakje met zeven goed gewortelde stekken. De bedoeling is dat alle ontvangers met deze stekken aan de slag gaan.
Gedurende de zomerperiode moet men de planten opkweken en tijdens de ledenbijeenkomst van juli worden de inmiddels grote planten tentoongesteld.

Omdat er geen kaartjes in de uitgebeelde bakjes zaten hebben we de planten met foto op onze "Nieuws"-pagina gezet. Daar staat tevens een korte beschrijving van de planten en meer informatie over de wedstrijd.

Welkom bij de VFKL ...... wie zijn wij?

We zijn een vereniging van tuinliefhebbers met als bijzondere liefhebberij het hebben en kweken van fuchsia’s en kuipplanten. We zijn een regionale vereniging met leden verspreid over heel Zuid-Limburg (Van Maastricht tot Maasbracht) en zijn dus niet afhankelijk van een overkoepelende organisatie. Gezien de ligging van Limburg mogen we ook tuinliefhebbers van over de grenzen tot ons ledenbestand rekenen.

img img img img img img img img img img
CookiesDisclaimer
Copyright © 2016 - 2019 Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers. Ontwikkelaar: Victor van Sloun.