VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

Nieuw op de website                06-03-2023


- Onze "Activiteitenkalender" is weer volledig aangevuld met alle activiteiten in 2023

- Op de "Nieuwspagina" vindt u meer info over een nieuwe plantenuitdaging voor 2022.....


Onze eerst volgende activiteit


12 December 2023,

Bloemschikken in Kerstsfeer .


Zie Activiteiten voor meer informatie.

img

img

Fijn dat u op de website van de VFKL kijkt.


Het is de site van de Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers, een site van een groep plantenliefhebbers, waarbij het accent ligt op het kweken en verzorgen van fuchsia’s en kuipplanten. Toch blijft de inhoud van onze vier bijeenkomsten niet beperkt tot deze groep. Ook algemene, dagelijkse tuinzaken komen aan de orde.

Welkom bij de VFKL ...... wie zijn wij?

We zijn een vereniging van tuinliefhebbers met als bijzondere liefhebberij het hebben en kweken van fuchsia’s en kuipplanten. We zijn een regionale vereniging met leden verspreid over heel Zuid-Limburg (Van Maastricht tot Maasbracht) en zijn dus niet afhankelijk van een overkoepelende organisatie. Gezien de ligging van Limburg mogen we ook tuinliefhebbers van over de grenzen tot ons ledenbestand rekenen.

img img img img img img img img img img
CookiesDisclaimer
Copyright © 2016 - 2023 Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers. Ontwikkelaar: Victor van Sloun.