VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

Nieuw op de website                30-04-2022


- Op onze "Activiteitenkalender" vindt u de concept-agenda voor 2022....

- Op de "Nieuwspagina" vindt u meer info over een nieuwe plantenuitdaging voor 2022.....


Onze eerst volgende activiteit


2 Juli 2022,

Plantenveiling Kuipplantenvereniging


Zie Activiteiten voor meer informatie.

img

Activiteiten

Nu het coronaspook wat op de achtegrond blijft kunnen gelukkig ook onze activiteiten dit jaar weer doorgang vinden.

Op de "Nieuwspagina" vindt u meer informatie over de Tuinenreis en de plantenveiling die binnenkort georganiseerd worden, alsmede de veiling van Kuipplantenvereniging Zuidoost.

Bij deze activiteiten zijn ook niet-leden van harte welkom.
img

Fijn dat u op de website van de VFKL kijkt.


Het is de site van de Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers, een site van een groep plantenliefhebbers, waarbij het accent ligt op het kweken en verzorgen van fuchsia’s en kuipplanten. Toch blijft de inhoud van onze vier bijeenkomsten niet beperkt tot deze groep. Ook algemene, dagelijkse tuinzaken komen aan de orde.

img

VFKL en het coronavirus ...


Uiteraard is ook de VFKL overvallen door het coronavirus. Onze zorgvuldig samengestelde activiteitenkalender is inmiddels al behoorlijk aangepast en diverse activiteiten kunnen dit jaar helaas geen doorgang vinden.
Op de "Activiteitenkalender" vindt u de laatste stand van zaken.


Welkom bij de VFKL ...... wie zijn wij?

We zijn een vereniging van tuinliefhebbers met als bijzondere liefhebberij het hebben en kweken van fuchsia’s en kuipplanten. We zijn een regionale vereniging met leden verspreid over heel Zuid-Limburg (Van Maastricht tot Maasbracht) en zijn dus niet afhankelijk van een overkoepelende organisatie. Gezien de ligging van Limburg mogen we ook tuinliefhebbers van over de grenzen tot ons ledenbestand rekenen.

img img img img img img img img img img
CookiesDisclaimer
Copyright © 2016 - 2022 Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers. Ontwikkelaar: Victor van Sloun.