VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

Nieuw op de website                04-10-2020


- Er zijn weer nieuwe CultiVaria's toegevoegd.
U vindt ze onder "Media - CultiVaria"

- Op de "Nieuwspagina" vindt u meer info over de ledenvergadering.....

- De "Activiteitenkalender" is aangepast vanwege het coronavirus.....


Onze eerst volgende activiteit


21 December 2020,

Bloemschikken in Kerstsfeer

AFGELAST VANWEGE CORONAVIRUS


Zie Activiteiten voor meer informatie.

img

'Fijn dat u op de website van de VFKL kijkt.


Het is de site van de Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers, een site van een groep plantenliefhebbers, waarbij het accent ligt op het kweken en verzorgen van fuchsia’s en kuipplanten. Toch blijft de inhoud van onze vier bijeenkomsten niet beperkt tot deze groep. Ook algemene, dagelijkse tuinzaken komen aan de orde.

img

Kijkt u gerust even verder op de site en vindt u het gebodene de moeite waard, dan kunt u ons steunen door als lid van de Rabobank uw stem op ons uit te brengen. imgDat mogen er ook twee zijn en bent u echt geboeid door hetgeen u gelezen hebt, overweeg dan ook eens om lid te worden van de VFKL, met als verenigingslokaal “Zaal Keulen” te Klimmen.

Om op de VFKL te stemmen hoeft u geen lid van de vereniging te zijn. U moet wel lid zijn van een Rabobank in de regio Zuid-Limburg Oost. U kunt uw stem uitbrengen tussen 5 en 25 oktober.


En heel simpel:

U vindt ons in het overzicht van de Rabobank onder V.F.K.L.img

VFKL en het coronavirus ...


Uiteraard is ook de VFKL overvallen door het coronavirus. Onze zorgvuldig samengestelde activiteitenkalender is inmiddels al behoorlijk aangepast en diverse activiteiten kunnen dit jaar helaas geen doorgang vinden.
Op de "Activiteitenkalender" vind u de laatste stand van zaken.


Welkom bij de VFKL ...... wie zijn wij?

We zijn een vereniging van tuinliefhebbers met als bijzondere liefhebberij het hebben en kweken van fuchsia’s en kuipplanten. We zijn een regionale vereniging met leden verspreid over heel Zuid-Limburg (Van Maastricht tot Maasbracht) en zijn dus niet afhankelijk van een overkoepelende organisatie. Gezien de ligging van Limburg mogen we ook tuinliefhebbers van over de grenzen tot ons ledenbestand rekenen.

img img img img img img img img img img
CookiesDisclaimer
Copyright © 2016 - 2020 Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers. Ontwikkelaar: Victor van Sloun.