VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

Nieuw op de website                16-12-2018


- In Week 52 gaan we met Helleborussen in de vaas
richting het nieuwe jaar . . .


- In de rubriek "Vraag en Aanbod" kunt u terecht voor
fuchsia's en "buxusdieren".


- De laatste "CultiVaria's"zijn nu ook online te lezen.

img

Nieuwe rubriek: Vraag en Aanbod


Wilt u bloemen en planten of tuinartikelen te koop aanbieden of ruilen met andere bezoekers van deze website dan kunt u als lid van de VFKL hier een gratis advertentie toevoegen. Ook is het mogelijk hier een oproep te plaatsen voor een plant die men graag wil hebben of voor een gereedschap dat men mist.

Voor meer informatie en de laatste advertenties, kijk dan op "Vraag en Aanbod"!

Welkom bij de VFKL ...... wie zijn wij?

We zijn een vereniging van tuinliefhebbers met als bijzondere liefhebberij het hebben en kweken van fuchsia’s en kuipplanten. We zijn een regionale vereniging met leden verspreid over heel Zuid-Limburg (Van Maastricht tot Maasbracht) en zijn dus niet afhankelijk van een overkoepelende organisatie. Gezien de ligging van Limburg mogen we ook tuinliefhebbers van over de grenzen tot ons ledenbestand rekenen.

img img img img img img img img img img
CookiesDisclaimer
Copyright © 2016 - 2019 Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers. Ontwikkelaar: Victor van Sloun.