VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

img

Over onze vereniging

De VFKL is een florerende verenging met een tweeledig doel. Uiteraard schenken we aandacht aan het kweken van fuchsia’s en kuipplanten om zodoende de kwaliteit van de gekweekte planten te verhogen. Daarnaast en dat is voor het floreren van een vereniging belangrijk besteden we ook aandacht aan de onderlinge relaties. Op die manier proberen we een gezellige sfeer te scheppen. Het verhogen van de kwaliteit proberen we te bereiken door het houden van 4 ledenbijeenkomsten. Op deze bijeenkomsten proberen we onze leden zoveel mogelijk informatie te verstrekken over de planten. Deze bijeenkomsten zijn gepland aan het begin van een belangrijke groei- of verzorgingsperiode. Die informatie wordt gegeven door leden van de vereniging of door deskundigen die uitgenodigd worden. Verder wordt informatie verkregen door het bezoeken van kwekerijen en shows in binnen- en buitenland. De VFKL is een actieve vereniging hetgeen moge blijken uit de activiteitenkalender die elk jaar in februari gepresenteerd wordt. De activiteitenkalender geeft per maand de activiteiten weer. Om kennisoverdracht en wetenswaardigheden dichter bij de leden te brengen werd in 1992 ons verenigingsblad “CultiVaria” in het leven geroepen. Veel informatie over bloemen en planten staat in dit blad.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. We proberen een sfeer te creёren waarin iedereen zich snel thuis voelt. Bent u geïnteresseerd in tuin, in planten en/of in fuchsia’s en kuipplanten, neem dan contact op met ons secretariaat.

img

CookiesDisclaimer
Copyright © 2016 - 2024 Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers. Ontwikkelaar: Victor van Sloun.