VKFL

U gebruikt een verouderde webbrowser

Een verouderde browser kan ervoor zorgen dat gegevens op de pagina niet juist worden weergeven. Ook is het gebruik van een oude browser onveilig.

Wij raden u aan om over te stappen naar een modernere browser. Voorbeelden van moderne browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox en voor Apple, Safari.

Problemen bij het inloggen

De situatie is als volgt, u weet uw inlog gegevens maar u kunt toch niet inloggen.

Loop eerst de volgende stappen na:

  1. Controlleer de spelling van je gebruikersnaam, bijvoorbeeld een hoofdletter op de verkeerde plaats
  2. Controlleer of je het wachtwoord correct heb ingevuld. Ook dit is hoofdletter gevoelig.
  3. Krijg je de melding dat je al ingelogd bent op een ander apparaat? Log dan eerst op het betreffende apparaat uit om in te loggen op een ander apparaat.
  4. Krijg je een melding dat er iets is mis gegaan of krijg je een scherm met in het groot Error 500... voor je? Dan is er een interne server fout opgetreden. In dit geval kun je hier niets aan doen.
  5. Krijg je de melding dat de combinatie gebruikersnaam & wachtwoord incorrect is. Dan heb je een incorrecte gebruikersnaam en/of wachtwoord ingevuld. Houd er rekening mee dat zowel de velden gebruikersnaam als wachtwoord hoofdletter gevoelig zijn. Per ongeluk een spatie achter je gebruikersnaam of wachtwoord en je normale gebruikersnaam of wachtwoord heeft dat niet? Dan geeft dit ook deze melding omdat je gebruikersnaam of wachtwoord niet overeen komt.

U heeft de stappen doorlopen en kunt nog steeds niet inloggen? Neem dan contact op met VFKL en vermeld het volgende in uw bericht.

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Tussenvoegsel (indien van toepassing)
  • Gebruikersnaam
  • Telefoonnummer

Merk op dat we niet om uw wachtwoord vragen. Dit is voor u privé en deelt u met niemand. Indien iemand u vraagt om uw inloggegevens dient u dit te verzwijgen. Zelfs als een (bestuurs)lid van de VFKL dit vraagt.

Niemand kan de wachtwoorden inzien. Alle wachtwoorden staan geëncrypt in de database. Geen enkel persoon kan uw wachtwoord inzien. Enkel alleen beheerders kunnen het wachtwoord resetten (ook zij kunnen het dus niet inzien).

Klik hier om naar de contact pagina te gaan...
CookiesDisclaimer
Copyright © 2016 - 2024 Verenigde Fuchsia- en Kuipplanten Liefhebbers. Ontwikkelaar: Victor van Sloun.